Stockholm Next!

♫ Justin Bieber – What do you mean?

Joakim Kleven

Her om dagen var jeg på Tjuvholmen sammen med min gode venn Sofie. Vi bare tuslet rundt, knipset noen bilder og spiste masse sunn mat junk. I dag pakker jeg kofferten og drar til Stockholm sammen med min vakre Sophie Elise og vår felles crazy venninne Fetisha. Vi skal alle sammen på et event for IsaDora og jeg vet vi tre kommer til å ha det super awesome! Sist vi hang sammen så lo vi så mye at jeg fikk vondt i hele kjevemuskulaturen, hahahaha- det sier litt!

Joakim Kleven

1 Comment

 1. Hei!
  Jeg er at du er utrolig flink med bilder, og jeg lurte på en ting. Vi har en fotoperiode på skolen, hvor vi skal ta 3 forskjellige bilder.
  1: natur og planteliv.
  2: mitt miljø(denne har jeg vel funnet ut av)
  3: naturens stemninger.

  Jeg lurte på om du hadde noen tips til hva jeg kunne tatt bilde av/motiv til oppgave 1 og 2? :-)

Comments are closed.