SWEATSHOP: Opptak for kickstarter film

Dag Mykland Joakim Kleven Frida Ottesen

I går var jeg faktisk forran kamera sammen med Frida Ottesen og spilt inn kickstarter film for Sweatshop sesong 2. Det gikk veldig fint! Godt å se Frida igjen, hun er rett og slett helt nydelig. Dag Mykland fra Hacienda Film hadde foto, har jobbet med han før når jeg var lærling på Snøball Film. Han kommer til å bli endel av teamet vårt som drar ned til Kambodsja. Dyktig og god fyr!

Dag Mykland Joakim Kleven Frida Ottesen

Etter opptaket dro jeg sammen med Frida og spiste sushi, Sweatshop gjengen har blitt som en familie for meg så det var godt å catche up!

Dag Mykland Joakim Kleven Frida Ottesen

Gleder meg til frøkna flytter til Oslo, da skal vi ha mange sushidates sammen! Det jeg elsker med Frida er at hun er en person du kan snakke med alt om. Fra de dypeste samtalene til de mest teiteste tingene. Vi ler alltid mye! Selv i går, der vi begge egentlig var ganske slitne.

Dag Mykland Joakim Kleven Frida Ottesen

Hun har en liten kunstner sjel inni seg, hun er utrolig flink til å tegne, lager egne smykker og har godt øye for foto. Blir spennende å se hva hun klarer å få til! One to watch!