Hønefoss

Joakim Kleven Elvebakken

Dette ser vel ut som det ultimate “kjæreste-par” bilde? Hahaha, vi ser utrolig søte ut sammen hvertfall! Jeg var på overnatting hos Jeanet (på bildet) i Hønefoss sammen med Elvebakken “gjengen”. Det var utrolig koselig! Gode venner, fint vær og god mat. Hva mer trenger man? Vi gikk litt rundt og knipset noen bilder, de oppsumerer egentlig helgen ganske så fint!

Joakim KlevenJoakim Kleven ElvebakkenHønefoss Julie Svendsen Emma Mikaelsen ElvebakkenJoakim Kleven

Utrolig glad i disse folka her! Vi (+ Thea og Helene) har alltid holdt sammen siden videregående, vi er veldig forskjellige på noen områder- men utrolig like på andre. Vi utfyller hverandre, rett og slett. Vi har opplevd og gjort utrolig mye sammen, vi har ofte timelange samtaler om alt og ingenting. Byturer. Middagskvelder. Jeg har felles minner med alle sammen og hver og en. Vi kjenner hverandre godt og heier på hverandre! Det er hva gode venner er til. Dette er jentene mine og jeg er så ufattelig glad i dere alle sammen!

4 Comments

 1. http://paucuslux.blogg.no

  Så fine bilder, ser ut som du koste deg masse! Ha en fin mandag :)

  1. joakimkleven

   Tusen takk! :D Veldig fin blogg du hadde! :)

 2. Jeanet

  …..og du er gutten vår ;) <3

  1. joakimkleven

   <3

Comments are closed.