Pakke i posten!

Joakim Kleven

I dag har jeg fått unnagjort endel småting som bare har ligget å ventet, deilig å få det ut av verden! Jeg jobber nå med klipping av Sweatshop kickstarter filmen og skal i morgen filme biten til Anniken siden hun var syk i forrige uke. Ellers har jeg ikke så mange planer foreløpig, tar denne uka litt som den kommer.

united bloggers

Jeg fikk forresten pakke i posten i dag! Jeg ELSKER virkelig det første Pokemon Pinball spillet på GameBoy, jeg spilte det utrolig mye i barndommen min! Jeg er dritgod i det! Derfor måtte jeg bestille GameBoy Advance versjonen på Ebay siden jeg aldri har spilt det før. Har prøvd å bestille den to-tre ganger tidligere, men aldri fått det i posten.. Så ENDELIG fikk jeg den! Føler meg som et lite barn igjen.

2 Comments

  1. Jeanet

    Oh nooo, jeg glemte å ta bilde med skinnjakken din :(
    Kos deg med GameBoy’n din :)

    1. joakimkleven

      Haha! Vi får ta det igjen nestegang ;) I will <3

Comments are closed.