Hvordan startet jeg å jobbe med film?

Ukas youtube-video fra meg og Sophie viser en superklein 15-åring som tenkte litt høyt om seg selv. Jeg har vist Sophie den kleineste videoen som finnes av meg, nemlig min versjon av Top Model Norway. Jeg kjenner jeg syntes det er vanskelig å trykke “publiser” fordi jeg syntes dette er så pinlig. MEN videoen er også ganske hilarious!

Det var jo slik jeg startet det hele, å jobbe med film. Nemlig å filme fra gutterommet mitt og lage masse forskjellige dramaserier og kortfilmer. Jeg elsket det og brukte hele barndommen min på å lage filmer. Jeg “tvang” alle vennene mine til å være med i filmene mine, jeg hadde som oftest hovedrollen og jeg lagde til og med mitt eget produksjonsselskap som jeg kalt Super Star Films. Jeg ler når jeg ser tilbake på filmene mine, det var så mye dårlig, men det er også utrolig gøy å se hvor alt startet. Jeg ble ikke “født” en flink regissør og klipper, det er noe som har kommet pga. mye jobb, hardt arbeid og masse erfaring. Det hele startet da jeg lånte kamera til pappa og filmet i uendelig mange timer på gutterommet mitt, tenk at film skulle bli min jobb? Noe jeg elsket og fortsatt elsker å jobbe med? Jeg er heldig jeg.

Super Star Films Joakim Kleven 15 år

Under kan dere se min “Portfolio Video” som jeg lagde da jeg var 17 år gammel. Jeg lagde filmen fordi jeg søkte lærlingplass hos Snøball Film da jeg gikk andre året på Medie og Kommunikasjon på Elvebakken. Den oppsummerer ganske godt hvordan det hele startet. To ting jeg syntes er gøy å se når jeg ser denne filmen. 1. Den utrolig lyse stemmen min, jeg er jo bare et lite barn her! 2. Hvor mye som faktisk har skjedd siden 2010, hvor mye jeg har utviklet meg. Uten at det skal høres veldig rart ut å si om seg selv; så syntes jeg det er søtt å se at jeg hadde så stor passion allerede i en så ung alder, du ser jeg er sulten på å jobbe med film og få mer erfaringer! (husk å skru opp volumet når du ser filmen).

Jeg tenker å blogge mer om hva som skjedde videre. Om da jeg jobbet som lærling hos Snøball Film og hvordan det har vært å jobbe som freelance fra jeg var 19 år og fram til i dag. Så følg med videre på bloggen <3

12 Comments

 1. Du er kjempe flink, med både film og foto! Hvilket kamera og objektiver er det du bruker?

  1. joakimkleven

   Tusen takk Marie, jeg har et canon eos 7d kamera, og bruker som oftest 28mm 1,8 linsen min :)

 2. Jeanet

  Så utrolig gøy å se, Jokim :D

  1. joakimkleven

   Haha! Endelig får dere sett filmen ;)

 3. Michelle

  Haha, du er fantastisk!
  Har likt deg fra første gang jeg så deg. Det var gjennom snapstoryen din om Sophie Elise som hun postet på bloggen sin. Den gjorde meg bare så urolig nysgjerrig på hvem denne “kule fyren” kunne være. Førsteinntrykket har ikke endret seg. God nytt år! :)

  1. joakimkleven

   For en utrolig koselig melding, tusen takk Michelle <3

 4. Haha, 5 sec of fame :p hahah
  Gode minner det der <3 :)

  1. joakimkleven

   hahaha! Du er rå <3

 5. Birgitte

  For en morsom film! For en fantasi du har! :)
  Jeg er imponert over hvor dyktig du er!
  Lykke til videre!

  1. joakimkleven

   Så koselig å høre, tusen takk Birgitte! :D

 6. Herregud Joakim, for en herlig fyr du er! Og ikke minst dyktig på det du gjør!! :-D

 7. Anonym

  Jeg hadde en anelse av å ha sett deg et sted da jeg var yngre. Du har gått på lambertseter skole. Du har forandret deg siden da, morsomt :)

Comments are closed.