Sophie Elise har hemoroider…

… jepp, man kan si hva man vil når man har Whisper Challenge! OG dette må nok være den rareste tittelen jeg har hatt på et blogginnlegg noensinne. Kanskje jeg får flere klikk? Who knows! Uansett, det er Onsdag og det betyr ny videoblogg med meg og Sophie. Denne uka har vi hatt “Whisper Challenge” som går ut på at den ene skal gjette hva den andre sier (mens man har på headsett med full musikk). Enkelt og greit! Sjekk den ganske morsomme videobloggen under.

På fredag drar jeg og Fetisha til Harstad for å besøke vår kjære Sophie, jeg gleder meg masse! Da skal jeg filme en vlog til dere om hvordan vi har det i hjembyen til jenta mi. Husk å abonner på youtube-kanalen vår, så får du sett videobloggene først! De lastes opp nærmere et døgn før jeg og Sophie deler de på bloggene vår. Klikk HER for å komme til youtube kanalen vår.

Joakim Kleven Sophie Elise

13 Comments

 1. Døde litt av latter nå!!! Gale søte folk!!:)

  1. joakimkleven

   Haha! Vi er ganske gale ja!!

 2. Det er så gøy å se hvor mange ganger du må gjenta hemoroider når du sier det feil alle gangene hahah dere er så syyykt søte

  1. joakimkleven

   hahaha! Vi holdt faktisk nesten på å tisse på oss :p

 3. Matilde

  Dere er virkelig de skjønneste sammen, så utrolig utrolig morsomt å se på! Vi satt å lo så mye, gleder meg hver uke! Heeeelt herlig rett og slett :D

  1. joakimkleven

   Aww, smiler bredt nå! :D

 4. Haha!! Helt fantastisk! Lo så jeg grein :) Dere er så søte:)

 5. Jeanet

  Haha, så morsomme dere er :-)

 6. En versjon av mean tweets bare med kommentarer hadde vært sååååå gøy!!

  1. joakimkleven

   Fett forslag! Tusen takk!! :D

 7. hei joakim jeg elsker at du & sophie elise har det så morsomt ilag fordi dere sprer glede til meg også når dere er glad så jeg håper at dere fortsetter BTW Håper at dere kan lage en try not to laugh challenge video

  1. joakimkleven

   Tror vi skal lage en Try Not To Laugh challenge snart. Tusen takk Dina, så utrolig koselig å høre :)

 8. Hilde Johansen

  Lo faktisk så tårene trilla her så takk for det hehe. Og så utrolig koselig når du flere ganger sier til Sofie Elise at hun er så søt når hun sitter med headset på og ikke hører noen ting :)

Comments are closed.