Gaven som fikk meg til å gråte

For noen uker siden fikk jeg kanskje en av de fineste gavene jeg har fått noengang. En gave som gjorde meg så rørt at jeg faktisk begynte å gråte. Hvert år har jeg og min gode vennegjeng fra Elvebakken julebord og Secret-Santa. Budsjettet vårt er ikke så stort, men denne gaven har en stor verdi, fordi den kommer rett fra hjertet. Tusen takk Jeanet, jeg er så utrolig glad i deg <3

Joakim Kleven Jeanet Berge Olsen

Til min kjære Joakim 

Nå som du for 3. gang har begynt å blogge, tenkte jeg å gi deg noen av suksessfaktorene for å lykkes.

Gave nr. 1: En hver blogger er rett og slett helt nødt til å ha bloggekoppen. Den er helt obligatorisk og må jo gjøre noe godt for seg ettersom alle toppbloggerne har den.

Når man skal skrive et blogginnlegg er det ikke alltid lett å være på den rette tankefrekvensen. Her kommer 3 ulike tankesett du kan velge mellom ved behov:

Gave nr. 2: Fox står for action, og er for de spontane innleggene. Du vet der hvor du plutselig ender opp i Hellas, har sendt sex-melding til bestefaren din, er med på 4-stjerners middag og vinner “Skal vi danse”. Rox velger du når du vil ha bena festet på jorden. Når du lukker øynene kan du kjenne smaken av bringebær, mimre om norske somrer og blomsterenger. Da er bena godt plantet på jorden og du kan skrive om all elendigheten og urettferdigheten her i verden. Nox kommer fra latin og betyr “natt”. Denne er for de ville snapstories’ene dine, blogginnlegg om fester og ville turer på byen med champagne til et femsifret beløp.

United Influencers

Selv om man har rette tankesett kan det noen ganger være skummelt å trykke publiser. Neste gave har som hensikt å kurere kalde føtter.

Gave nr. 3: Ps. Sokkene er ikke fra H&M!!! Pss. Du er kul med skjegg!

Har det gått så ille at du bare vil rulle deg på gulvet i fortvilelse kan neste gave være til hjelp.

Gave nr. 4: Hva med heller å rulle en melkerull i munnen?

Dersom det heller ikke hjelper og alt du ønsker er en hendelse hvor du etterpå kan si: “That made my day”, da kan neste gave hjelpe deg.

Gave nr.5: Her er et glass fylt av kommentarer fra bloggleserne dine. Så når du en dag føler deg nedenfor kan du trekke en lapp. Og kanskje bloggkommentaren kan løfte deg opp igjen.

Gave Jeanet United Influencers

Nå er gavedrysset snart over, men jeg har spart det viktigste til slutt.

Gave nr. 6: (Kjærlighet på pinne.) Næmlig kjærligheten. For hvilken rolle spiller vel venner, familien og bloggen dersom man ikke møter de med kjærlighet, eller gjør det ut av kjærlighet. Kjærlighet kan være så mangt derfor avslutter gavedrysset nå med et lite vers om kjærlighet. Fyll hjertet ditt med verset, og gjør alt ut av kjærlighet <3

“Kjærligheten er tålmodig, kjærligheten er velvillig, den misunner ikke, skryter ikke, er ikke hovmodig. Kjærligheten krenker ikke, søker ikke sitt eget, er ikke oppfarende og gjemmer ikke på det onde. Den gleder seg ikke over urett, men har sin glede i sannheten. Kjærligheten utholder alt, tror alt, håper alt, tåler alt.”

Masse jule- og nyttårsklemmer fra Jeanet <3

4 Comments

 1. Jeanet

  Joakim <3

  1. joakimkleven

   <3

 2. Åh, for en heltFANTASTISK fin gave og få! Heldig du er med slike venner rundt deg, som løfter deg :-) De gavene var utrolig flotte, nyttinge og ikke minst perfekte for en som deg.
  Jeg er nok dessverre ingen gal fans, men jeg er helt forelsket i skrivemetoden din og budskapene dine, når det kommer til alt du skriver. Elsker skriveferdighetene dine!
  – Fast leser, Liv Hege <3

  1. joakimkleven

   Tusen takk Live Hege!! Jeg har alltid vært litt redd for å skrive siden jeg sleit med skrive og leseferdigheter da jeg var liten. Så en slik kommentar betyr mye <3 Så tusen tusen TUSEN takk!

Comments are closed.