Videoblogg: Harstad på 24 timer!

Det er onsdag og det betyr ny videoblogg fra meg og Sophie! Dette er vår første vlog sammen og den viser oppholdet jeg hadde i Harstad som var sist fredag. Vi koste oss som vanlig helt sjukt mye, sammen med vår felles gode venn Fetisha. Det var veldig gøy å møte flere av venninnene til Sophie som Anne-Sofie og Stine. Med tanke på at vi var der i 24 timer føler jeg at vi fikk oppleve en god del på veldig kort tid. Sjekk ut hele videoen og fortell meg hva du syntes!

Joakim Kleven Sophie Elise

Husk å abonner på vår youtube-kanal HER. Vi legger alltid ut videobloggene for våre abonnenter først, da kan du se de en dag før de andre.

7 Comments

 1. Camilla

  Utrolig morsomt å se på, og proft filmet!

 2. ragnhild

  Hjemlengsel, fine byen min. Og fine dokker. :)

 3. joakimkleven

  Tusen takk Ragnhild og Camilla! <3

 4. åhh haha, jeg ler alltid så sinnsykt av filmene deres. Jeg får en skikkelig godfeeling! :)

 5. Malin Kristine

  Det er så utrolig godt å se deg og Sophie sammen. Du løfter henne opp, det synes lang vei! Keep up the good work :-) Dere er fantastiske!

 6. Jeanet

  Du er en 10’er Joakim ;-)

 7. joakimkleven

  Dere altså! <3 <3

Comments are closed.