Alle kjente seg igjen

Herregud så utrolig mange fine og sterke tilbakemeldinger jeg har fått på det siste innlegget mitt! Jeg blir helt rørt av å tenke på det. At artikkelen min ble delt på dagbladet.no hadde jeg aldri trodd. Hvis noen fortalt meg dette da jeg gikk på barneskolen- at min tekst og mine ord skulle bli lest og hørt av så mange så hadde jeg trodd de ertet meg.

Artikkelen var faktisk en av de mest leste på Dagbladet den kvelden og har nå fått over 100 000 visninger. Kommentarene har strømmet inn i diverse sosiale medier og alle kommentarene har en ting til felles. Alle kjente seg igjen. Enten du var den “dårligste” i matte, norsk, naturfag eller engelsk. Jeg har lest flere hundre kommentarer denne helgen fra unge til godt voksne mennesker som har delt sin historie, der de har blitt stilt til veggs av læreren fordi de ikke var like flinke som de andre elevene i klassen. Historier om lærere som ikke så deg, som brøyt deg ned og som gjorde deg svak.

Joakim Kleven Dagbladet

Jeg hadde en god barndom, jeg hadde det godt på skolen, men jeg glemmer aldri hvor mye jeg hatet nettopp det med å lese høyt. Hvor sterkt jeg mislikte denne læreren fordi han som oftest prøvde å sette meg ut, han viste akkurat hva han skulle gjøre for å få meg ukomfortabel. Men jeg må si igjen at jeg er så takknemlig for at jeg har hatt så fine foreldre og at jeg også har hatt fine lærere. Som jeg sa i det forrige innlegget har jeg så stor respekt for gode lærere.

Jeg gikk ut av videregående med over fem i snitt. Jeg elsker nå å skrive tekster og jeg elsker å formidle temaer som står meg nært gjennom film og historier. Jeg skal fortsette med det. Tusen takk alle sammen <3

4 Comments

 1. Er tekstforfatter selv, og må medgi at du har en utrolig fin penn. All ære til deg og dine foreldre som ikke gav opp :)

  1. joakimkleven

   Tusen takk Lise, det betyr veldig mye! <3

 2. Andrea

  Stå på Joakim. Aldri gi deg, jeg vet at navnet ditt kommer vi til å se mye til innenfor filmverden! :-)

  1. joakimkleven

   <3

Comments are closed.