Vixen 2015: Free the nipple, twerking og kyssing

Vixen Sophie Elise Joakim Kleven

Det er onsdag og dere vet hva det betyr?! NY VIDEOBLOGG! <3 Fy søren så stolt jeg er av jenta mi, hun vant hele to priser under Vixen BlogAwards!! Elsker virkelig denne jenta her og ble kanskje enda mer forelsket da hun viste puppen sin på scenen. Hun er gærn og jeg elsker det! Se hele dagen vår sammen i videobloggen under og fortell oss hva du syntes?

Husk å abonner på Youtube brukeren vår HER. Forslag til hva vi kan videoblogge om? Skriv gjerne en kommentar på bloggen.

VIXEN Sophie Elise Joakim Kleven

7 Comments

 1. Jeanet

  Det ser ut som om du virkelig koste deg, Joakim :-D

 2. Astrid

  Eeeelsker at du filmer så mye sammen med Sophie, vi som først og fremst(SORRRYY!!) er bloggleserne til Sophie får se en helt ny side av henne! Eller egentlig ikke, har jo alltid visst at hun er sykt morsom, men nå får vi se det på video, og fra en annen vinkel! AND I LOVE IT! Elsker dere to sammen, dere er bra for hverandre! Alle burde ha et vennskap som det. Fortsett å filme, du filmer og redigerer skikkelig spennende! Åh, tror jeg kanskje kommer til å begynne å kommentere her istedet siden Sophie ikke kan.. Tja, vi får se! Heia heia! :)

  1. joakimkleven

   Awww, tusen takk Astrid! Elsker denne jenta, så seff blir det masse videoer fra oss framover :D

 3. Im crying, ekte tårer! Jeg er så glad for at hun vant, og så glad for at hun har en så støttende og fin person som venn – nemlig deg! Det er så mange ganger jeg har tenkt på den jenta der, og alt det ufortjente hatet hun får. Har så lyst til å gi henne en klem når alt er sånn dritt, så jeg er ekstremt glad for å se dere to sammen! Ekte vennskap <3

  1. joakimkleven

   <3 Så snill du er, hun er virkelig en fantastisk person!

 4. åååh, Joakim!! Du virker bare som en tvers igjennom fantastisk person. Det virker som du tar deg tid til alle, og faktisk bryr deg. Skulle VIRKELIG ønske jeg hadde deg som venn.
  Masse klemmer <3

 5. Herregud for en herlig video!! Jeg levde meg sååå inn i den videoen altså, er d mulig. :) Så ut som dere hadde det helt supert! ! Har skrevet litt om “flashingen” hennes på min blogg, så ta gjerne en titt innom!! :D Ha en super dag !

Comments are closed.