L.A.T.E.L.Y

Joakim Kleven Anniken Jørgensen

I går var jeg på Costume Awards med min vakre Anniken. Vi koste oss helt sjukt mye sammen, dansa oss klissvåte på dansegulvet og ga fullstendig faen. Sjekk video HER! Det jeg elsker med denne jenta her er at hun kan være så sjukt reflektert, voksen og dyp samtidig som hun kan være helt gærn og sjukt lættis. Vi har opplevd mye sammen, spesielt i Kambodsja- på godt og vondt. Det er nok godt for Anniken (og for meg) å ha en person som har opplevd akkurat det samme som hun gjorde under innspillingene av Sweatshop. Det var virkelig ikke lett, de som har sett serien kan forstå at det var tøft- men ingen kan kjenne igjen en slik følelse uten å ha opplevd det selv.

Joakim Kleven Sophie Elise Isachsen

På tirsdag var jeg hjemme hos min BFF Sophie, der vi lagde videoblogger for de neste tre ukene. Vi endte (som alltid) opp med å kose oss med vin og skravle til langt utpå natta. Kom vel hjem i fem tiden dagen etter. Har ikke sett henne på tre dager og savner hun allerede.

JoakimKleven.no Mia Karolin Furuholmen Jørgensen Frida Jensen Nina Rein Elise Flisvang

Forrige uke var jeg på Fridays med Nina, Astri, Elise, Frida, Mia og Ida (mye “a” endelser i den gjengen der) for å ta en liten “Farvel feiring” for Nina. Hun skal nemlig forlate meg i noen mnd, hun skal på jorda rundt reise om en uke (jeg er så sjukt sjalu). Var veldig godt å se de andre jentene igjen, de er herlige!

Ser ut som jeg har et sjukt sosialliv for tiden, men jeg kan love deg at det har jeg ikke. Jeg jobber intenst med klipping av den svenske sesong 1 av Sweatshop for Aftonbladet. Det er mye jobb, men jeg gleder meg masse til dere får sett serien, både sesong 1 og sesong 2. Det blir sterkt og veldig bra!

2 Comments

  1. Marthe

    Når kommer sesong 2 av Sweatshop ut?

    1. joakimkleven

      Sesong 2 kommer engang i april! :)

Comments are closed.