Verdens feteste storebror?!

Adrian Kleven

Ikke nok med at Adrian er verdens snilleste, kjekkeste og beste storebror, men han er søren meg sjukt talentfull også! Viste dere at det er han som har laget tittell-melodien til Sweatshop serien? At han har over 100 000 streams på Spotify? Herregud så stolt jeg er av broren min, for et talent han har for musikk! Fra han var liten spilte han mye foran pianoet og komponerte sine egne låter, nå produserer han mye chill house og elektonic musikk mens han går Politihøyskolen i Oslo. Jeg ELSKER virkelig alle låtene og remixene han lager, jeg har linket til noen av favorittene mine under. Add låtene hans i spillelistene dine på Soundcloud og Spotify!

Adriklé x Ellie Goulding – I Need Your Love

Adriklé x Tritonal & Paris Blohm – Colors

Adriklé – Clocks

Hva syntes dere? Hvilken låt er din favoritt?

2 Comments

  1. Isabel

    Hei! Hva heter sangen fra Sweatshop? :)

    1. joakimkleven

      Låta/Melodien er kun laget for Sweatshop serien så den er ikke tilgjengelig for streaming og nedlasting. MEN vi håper og tror vi kan få laget en fullstending låt helt ferdig når Sweatshop sesong 2 har premiere som vi legger ut på Spotify og iTunes.

Comments are closed.