Jeg er Sophie Elises nye kjæreste!

Joakim Kleven Sophie Elise

Er det en jente her i verden jeg kunne vært sammen med så er det Sophie Elise. Hun er så vakker, morsom, generøs og søt. Hun er rett og slett bare et helt fantastisk menneske! Jeg tror sånn helt seriøst vi kunne vært sammen, men så er det jo en ting som er feil her da. Jeg er jo som de fleste har fått med seg homofil. Jeg trodde det var ganske obvious, men det finnes veldig mange 14-15 åringer som tror vi er kjærester. Noen skriver på instagram at de tror Sophie har gjort meg straight, mens andre tror vi har vært forelsket i hverandre hele tiden. Det er ganske morsomt å lese. Det siste kan kanskje stemme, man kan vel elske en person så mye selv om man ikke er tiltrukket av hverandre? Vi er i hvert fall bestevenner og vi savner hverandre allerede… (selv om det bare er noen dager siden sist vi var sammen) Hahaha!

Som en spøk på alle disse ryktene har vi da laget en boyfriend/girlfriend tag, der vi stiller hverandre spørsmål om “forholdet” vårt. Del 2 kommer neste onsdag på bloggen, men du kan se videoen allerede tirsdag kveld hvis du ABONNER på vår youtube-kanal.

8 Comments

 1. Utrølig boyfriend ang girl friend tag verdi kul og romantisk håper til å se mere av dere

 2. Bare digger når dere lager videoer sammen, Sophie er jo bare så herlig når hun ler! :D

 3. dere er så søte ^^ gleder meg til del 2 :D

 4. Ida Nathalie

  omg! Der er bare så søte sammen. Håper det varer

 5. Hei Joakim! Jeg synes du er sååå kul og du å Sophie Elise er bare de søteste parene i verden!
  Kan du hilse Sophie Elise fra Emma 12 år! Jeg bare digger hu

 6. Søteste <3 Haha, gleder meg til neste!

 7. Sven Roger småvik

  Så vist du er homo…Så er vel hu lesbisk…interessant forhold.
  Hvem er mannen i forholdet.
  Eg så du gikk på ett skikkelige ræva sleik i pattaya.
  Du må lese reisetips så du ikke driter deg ut der.
  Homogutter i pattaya raner deg lurer deg å gjør deg sinte…!etter att dem har sagt i love U!

Comments are closed.