Opptak i Stockholm

Joakim Kleven Lisa Tellbe Sarah Tjulander Sweatshop Sesong 1 Aftonbladet

Nå sitter jeg på flyplassen i Stockholm og er klar for å dra hjem. De siste 24 timene har jeg nemlig vært i her for å filme intervju med de svenske jentene i Sweatshop serien. Jeg har blitt utrolig glad i disse jentene, Sarah og Lisa er to fantastiske personer som dere kommer til å elske når dere får sett den svenske versjonen av Sweatshop.

Joakim Kleven Sarah Tjulander Lisa Tellbe United Influencers

Etter opptaket dro jeg rett på mcern, så innom en godteri butikk og la meg rett ut på senga på hotell rommet. Det var så sjukt deilig, hadde kun sovet to timer natten før, så jeg orket ikke engang å Tindre i Stockholm… Hahaha! Så sliten var jeg! Jeg bestemte meg heller for å ta netflix and chill ALENE, bokstavelig talt. Og det var så sjukt deilig, jeg lå der med masse junkfood, ansiktsmaske jeg hadde fått i gave fra Sarah og Community sesong 3 på macen! Beste kvelden på lenge.

Joakim KlevenJoakim Kleven

7 Comments

 1. Herlighet, det så ulovlig godt ut akkurat nå. Haha :p Gleder meg til å se episodene, du er råflink!

  1. joakimkleven

   Det var sjukt digg! Hahaha!
   Tusen takk fine deg, gleder meg til sesongene kommer ut <3

 2. Ble sykt snopesyk av å se dette! Men thumbs up for at du viser alle at det er lov å unne seg junk når man føler for det!

 3. kristine:D

  ååå du er så søt, har sett videoene av deg og sophie elise på bloggen hennes, og nå skal jeg begynne å lese din også! Du er virkelig flink, og du virker så positiv, blir glad av å lese det du skriver og av videoene :DD

  1. joakimkleven

   Aw, tusen takk Kristine! :D Fin kommentar! :)

 4. Så sykt digg! Hadde lett gjort det samme :D

 5. Martha

  Herreguuuuud, nå fikk jeg lyst på alt godis i hele verden!!!! Herlig å se at noen tør å vise hele seg, junkfood and all :D Ha en fin kveld!

Comments are closed.