Tooji akustisk

I 2012 var året Tooji var med i Eurovision Song Contest med låta “Stay”. Han bestemte seg for å lage en akustisk versjon av låta og 19 år gamle Joakim var den heldige som fikk lage musikkvideoen hans. Jeg skal innrømme jeg hadde et lite crush på han da jeg så han fremføre for første gang på MGP, herregud for en pen og kjekk fyr dette her er! Og de heftige hoftebevegelsene!! Damn! Who is this cutie?

Filmen hadde premiere på VGTV like før han dro til Azerbaijan (klikk på bildet under for å se videoen). Etter jeg gjorde denne jobben fikk jeg jobb av Alexander Rybak (de hadde samme manager på den tiden), han har jeg jobbet med flere ganger senere- som videoen “5 to 7 years” og dokumentaren “One Day Off“. Det var etter disse jobbene jeg bestemte meg for å jobbe på egenhånd, starte som freelance film regissør, fotograf og klipper.

Tooji Joakim Kleven

Hva syntes du om videoen? Hørt den aukustiske versjonen før?