Russ 2011

Oh my god! I går satt jeg å så på bilder fra ungdomstiden min (høres ut som jeg er veldig gammel nå) og snublet over disse bildene fra da jeg var russ i 2011. Selv om jeg gikk første året som lærling i 2011, ville jeg feire russetiden min sammen med 92-kullet mitt. Har bare gode minner fra denne perioden, selv om jeg “bare var” T-bane russ. Morsomt å se tilbake på bildene, selv om noen av dem er jævlig støgge, hahaha!

Russ Joakim Kleven

Her er noen av russeknutene jeg tok det året:

§1 Knute: 24 timer (86 400 sekunder) uten å sove.

§12 Monopolseddel: 5 minutters poledance på en stolpe/stang på et kollektivt transportmiddel

§17 Timeglass: Still klokken to timer frem og lev etter den tiden i et døgn.

§22 Rød “L” på hvit bakgrunn: Sett en “L” bakpå en politibil (Ble tatt av politiet)

§23 Etiketten: Drikk en 0,33 liter uten hender eller assistanse

§38 Plastkrus: Servere en uteligger Big Mac.

§40 Bit av innpakningen: Spise en burger på to biter. (LEEEETT!)

§43: Vinkork: Drikke en flaske vin på 40 minutter (ikke fult så lett…)

FUNFACT: To år etter jeg var Russ lagde jeg og en kompis fra videregående en video for “Russedress TV”… med Magne fra Paradise… LOL!! Da rullet vi med en “guttebuss” og en “jentebuss”… Og jeg kan trygt si at å rulle med en gjeng, der du er den eneste som er edru på bussen var litt spesielt- haha! Uansett, morsom liten throwback her, mye rart man gjør som freelancer:

6 Comments

 1. Eva Lind

  Jeg skal ikke bli russ, selv om det høres veldig gøy ut. Men jeg syns det er “bortkasta” penger, så istedenfor å bli russ skal jeg of venninne min flytte til USA i noen år

  1. joakimkleven

   Høres ut som en god ide! Jeg brukte ikke noe særlig penger på russetiden jeg heller, siden jeg ikke var på noe russebuss osv. :) Det er jeg glad for idag!

 2. Er russ neste år, gleder meg sykt! Men au da, tatt av politiet?

  1. joakimkleven

   Du kommer til å kose deg masse! :) Jeg ble heldigvis ikke arrestert, men fikk en advarsel ˆˆ

 3. Jeanet

  Haha! Nr 12, 22 og 43 husker jeg veldig godt at vi gjorde :D

  1. joakimkleven

   Minner <3 <3 hahaha!

Comments are closed.