Marrakech 2015

Marrakech Anette Marie Antonsen Joakim Kleven

Sterke farger, motorsykler som kjører midt i gågatene, høylytte mennesker og bittesmå gatehjørner er vel det som beskriver Marrakech best. Krydder, smykker, vesker og mat finner du hver tiende meter. Vi må ikke glemme slangene og apekattene. Dette er en by med mye liv og jeg tenkte jeg skulle mimre med litt bilder fra turen jeg og Anette-Marie hadde i februar 2015.

Marrakech Anette Marie Antonsen Joakim KlevenMarrakech Anette Marie Antonsen Joakim KlevenMarrakech Anette Marie Antonsen Joakim KlevenMarrakech Anette Marie Antonsen Joakim KlevenMarrakech Anette Marie Antonsen Joakim KlevenMarrakech Anette Marie Antonsen Joakim KlevenMarrakech Anette Marie Antonsen Joakim KlevenMarrakech Anette Marie Antonsen Joakim Kleven

Noen av dere som har vært i Marokko før?