Aldri opplevd noe lignende

Sophie Elise Isachsen Joakim Kleven

De siste tre dagene har vært ganske rolige. På onsdag dro jeg til Sophie og spiste vegetartaco sammen med Henrik og Anne Sofie. Det var faktisk overraskende godt, syntes det smakte som helt vanlig kjøttdeig. Jeg skal lett lage vegetartaco igjen. Vi dro videre ut på Chair og Parkteateret og jeg endte opp med å sove over hos Sophie (igjen), hun er vel det nærmeste jeg kommer en kjæreste fortiden! På torsdag jobbet jeg og brukte hele kvelden (og natten) på å se på masse trashy “reality” shows på nettet. Herregud så mye dritt som lages, det er alt fra små dverger som lugger hverandre til mafia koner som klikker på hverandre. Det er svært underholdende, men samtidig skremmende å se på. Vi lever i en absurd verden!

Joakim Kleven

Jeg sovnet vel rundt klokken syv i dag tidlig fordi jeg aldri klarte å slutte å se på disse programmene og endte opp med å sove til klokka halv ett… Det burde ikke være lov, men det er deilig å ha slike dager også iblant. Jeg har egentlig bare trent i dag og vært på kino med min gode venn Sofie fra Elvebakken. Vi så den nye filme Suicid Squad som jeg syntes var ganske kul, ikke noe wow opplevelse, men den var underholdende. Terningkast 4!

Før jeg tar kvelden må jeg bare legge ved et utrolig søtt bilde, jeg ble nesten overfalt i går av tjue hylende jenter på Jernbanetorget! Hahaha! De kom løpende bort til meg og ville ta selfie, jeg var nesten litt i sjokk. Jeg blir spurt av og til om å ta selfies, men har aldri opplevd noe lignende som dette. Veldig morsomt!

Joakim Kleven

4 Comments

  1. HahahahLove u

  2. Anniken

    Du er så skjønn :D

    1. joakimkleven

      :D <3

Comments are closed.