Liverpool 2015

Joakim Kleven Liverpool

Mai 2015 var jeg i Manchester og Liverpool en uke, først var jeg på besøk hos min venninne Nina som bodde i Manchester og så dro jeg videre med Anette-Marie til Liverpool. Der skulle hun møte Nikki som skulle lære henne hvordan hun skulle posere i fitness konkurranser.

Joakim Kleven Liverpool

Det som er så kult med Anette er at hun er så spontan, hun fant Nikki via instagram og dro til Liverpool for å møte henne. Hvorfor ikke bare gjøre det tenkte Anette, så da bestilte hun tur til oss to for å bli kjent med Nikki. I Liverpool knipset vi bilder til bloggen hennes og opplevde byen sammen, en ganske chill tur. Vi har også dratt på “bloggtur” til Marrakech sammen tidligere det året, vi er begge veldig glad i å reise og jeg ser ikke bort ifra om vi reiser sammen igjen snart. Vi var også sammen i Spania i år, det var veldig koselig!

Joakim Kleven Liverpool

Jeg likte å være i Liverpool, vi bodde ganske sentralt så vi kunne gå til de fleste stedene. Selv om vi bare var der i to dager rakk jeg å dra på Beatles museet før vi dro hjem. Det er jeg veldig glad for at jeg rakk, jeg anbefaler alle å dra på “The Beatles Story” hvis dere skal til Liverpool engang. Dette er jo hjembyen deres og jeg husker jeg ble rørt mot slutten av museet fordi det var en så bra og gjennomført utstilling.

Joakim Kleven Liverpool