Hvem er redd for Virginia Woolf?

IMG_1312 kopierJoakim Kleven

Hvert år blir jeg like rørt og overveldet over alle gratulasjonene jeg får på bursdagen min. Så mange flotte og fine venner man har, jeg er så utrolig heldig. Tar alltid vare på de fineste meldingene jeg får, de skal inn i årsboka når året er omme.

Joakim Kleven

I går dro jeg og Mamma på Astrup museet og så på utstillingen “Los Angeles – A Fiction”. Jeg elsker å gå rundt på museer og bare bli inspirert. En drøm må være og få laget sin egen utstilling en vakker dag og det skal jeg få til.

Joakim KlevenJoakim KlevenTone Kleven Joakim Kleven

Er ikke Mamma nydelig? Elsker dette bilde av Mamma! Vi dro videre på Oslo Nye Teater og så forestillingen “Hvem er redd for Virginia Woolf?”, med Linn Skåber, Sven Nordin, Eldar Skar og Ingvild Bygdnes. For et magisk stykke, jeg ble helt målløs! Et ubehagelig, men fantastisk forestilling. Fy søren for noen flinke skuespillere, jeg har alltid vært veldig fan av Linn Skåber, men dette var bare helt..WOW! Ja, har nesten ikke ord! For en dame!!!

Joakim Kleven

Jeg tror med hånden på hjerte dette er det beste teaterstykke jeg har sett. For en timing og kjemi skuespillerne hadde med hverandre og publikum, jeg følte flere ganger at jeg var endel av skuespillet. Dette er det beste og verste nachspielet jeg har vært på. Mamma og jeg gir terningkast 6, haha!