Tjukkebolla123: Youtube 10 år siden

Joakim Kleven Tjukkebolla123 Youtube

Slik så altså YouTube ut for snart 9 år siden og hvis jeg har regnet riktig er det snart 10 år siden jeg lagde min aller første bruker på Youtube. Den kalte jeg for Tjukkebolla123… Hvorfor? Jo en venninne av meg hadde en katt hun kalte tjukkebolla, og da den døde kalte hun meg tjukkebolla. Koselig, ikke sant? Jeg lastet opp ALLE filmene jeg lagde da jeg var liten og frem til tiende klasse, alle de dramatiske “parodiene” på Hotel Cæsar, Top Model, skrekkfilmene og alt mulig dritt jeg lagde under mitt “produksjonsselskap” som jeg kalte Super Star Films. Som selvfølgelig hadde sin egen piczo side den gangen. Jeg lastet vel opp over 100 filmer, det var trailere og tabber til alle filmene så det ble mye etterhvert.

Videoene jeg lagde som fikk flest visninger var Americas Next Top Model videoene mine, der jeg ga karakter til deltagerne for hver photoshoot/episode som gikk natten før i USA. Jeg elsket ELSKER den amerikanske Top Model med Tyra Banks, men jeg var virkelig hardcore blodfan den gangen. Det var flere videoer jeg lagde som fikk flere titusener av visninger og den mest sette husker jeg fikk hele 60 000 på en dag.

Joakim Kleven Tjukkebolla123 Youtube

Det syntes jeg var vilt den gangen! Den ble til og med vist på google video. Jeg har tatt vare på alle filmene på en harddisk, men heldigvis slettet de på youtube (alle Super Star filmene). Noen tenker jeg å dele for moro skyld på bloggen, som jeg gjorde med Top Model Norway reaction videoen, men de fleste er kun jeg som skal se og eie. For de er rett og slett for pinlige. Under ser du den “beste” ANTM videoen jeg lagde, der jeg valte mine 50 favoritter fra sesong 1 til 9. Snakk om å være nerd og se superklein “programleder” på slutten av videoen.

Gøy å se tilbake på, slik jeg startet å jobbe mye med klipping, selvlæring hjemme på rommet mitt. Brukte mange kvelder på å lage videoer som dette og jeg digga det!