Min modellkarriere

Min modellkarriere

Da jeg var 14 år jobbet jeg fulltid som modell og tok dette veldig seriøst. Som Tyra Banks skulle jeg lede mitt eget TV program “Top Model Norway” (se ønskereprise HER). Mitt modellbyrå var piczo/facebook og jeg poserte for harde livet ved enhver anleding (og location). De fleste bildene er tatt av den meget kjente fotografen Adrian Kleven (min bror), der jeg hadde photoshoots i eksotiske land som Marbella. Kos dere med de fantastiske bildene, ti år gamle er de, mye har forandret seg… eller?

Min modellkarriereMin modellkarriere Joakim KlevenMin modellkarriereMin modellkarriere Joakim KlevenMin modellkarriereMin modellkarriere Joakim KlevenMin modellkarriere Joakim KlevenMin modellkarriere Joakim KlevenMin modellkarriere Joakim KlevenMin modellkarriere Joakim KlevenMin modellkarriere Joakim KlevenMin modellkarriere Joakim Kleven