Kjærlighet i Trondheim

Trondheim Joakim Kleventrondheim_dag1_6 copy

Jeg er endelig med jentene mine igjen og for første gang er jeg her sammen med dem i Trondheim. Gårsdagen gikk til å drikke masse vin, spise god mat og skravle hele kvelden hjemme hos foreldrene til Lise. Det er så koselig her og jeg følte meg hjemme med engang jeg kom inn døra. Vi har det alltid så koselig sammen at det nesten er litt kvalmt, haha, elsker disse jentene så høyt!

trondheim_dag1_8 copytrondheim_dag1_3 copy

Det jeg elsker med å komme på besøk for første gang til familier til vennene mine er å høre historier fra barndommen. Å høre barndomshistoriene til Lise føler jeg nesten at vi er som to dråper vann, er som å høre meg da jeg var liten. Hun er den kvinnelige versjonen av meg.

trondheim_dag1_28 copytrondheim_dag1_32 copy

Nå sitter jeg med Lise og Hanne rundt pianoet, jeg blogger og de øver. Når Ingri er ferdig på jobb stikker vi til hytta hennes og overnatter der ikveld. Vi blogges <3

trondheim_dag1_34 copy