Savner dere allerede

Joakim Kleven blogg

Nå er jeg på Lambertseter og er hjemme fra en kjempefin langhelg i Trondheim. Jeg har kost meg så mye med favorittjentene at det nesten er litt kvalmt. Vi har det så morsomt og koselig sammen at jeg savner de allerede.

Joakim Kleven blogg

På fredagen sov vi over hos Ingri på Orkanger, spiste middag med moren og faren hennes og dro en tur på lokalpubben. Det var en skikkelig lokalpub, må nesten le når jeg tenker tilbake på fredagen, haha! Lise prøvde på allsang uten noe lykke (som dere kanskje så på snapchat).

Joakim Kleven blogg

I går dro vi til Trondheim by og festet på utestedet TAG. Gjennomsvett av all dansingen og en full Lise som klarte å tryne på isen utenfor Burger King halv fire på natta så kan vi trygt si vi alle var litt reduserte i dag. Artig kveld var det hvertfall!

Joakim Kleven blogg

Nå ligger jeg i senga (som jeg alltid gjør når jeg blogger). Spiller spill med Sandra på mobilen og tenker å se en film på netflix. Tror jeg skal se The Loft som jeg så engang på kino for noen år siden. Husker jeg syntes den var litt smådårlig, så av en eller annen grunn vil jeg se den igjen?.. Jaja! Har vel en greie for å analysere dårlige filmer. Vi blogges <3

trondheim chat