Mandagsterapi

Joakim Kleven Mandagsterapi

I kveld har jeg malt i flere timer sammen med min gode venninne Martine. Det var superkoselig! Vi stakk innom Søstrene Grene og kjøpte oss malingsutstyr for en billig penge (høres ut som spons, men er ikke det, haha! Masse fint der!)

Joakim Kleven Mandagsterapi

Jeg prøvde å male bestevenninna mi Sandra og det faila! Martine med andre ord er superflink og malte alle bildene som du ser nederst i innlegget. Vi spiste mat, drakk pepsi i vinglass (måtte jo se litt kunsteriske ut) og hørte på Kristian Kristensen, Aurora og Emilie Nicolas. Sikkelig deilig mandag.

Joakim Kleven MandagsterapiJoakim Kleven MandagsterapiJoakim Kleven Mandagsterapi

Fine Martine! Og se hvor flink hun er, alt dette har hun malt på de siste 24 timene! Det er ganske bra, hvertfall med tanke på at hun aldri maler ellers.

Joakim Kleven Mandagsterapi

I morgen kommer Sophie på besøk, vi skal filme videoblogg. Jeg bor ikke hjemme de neste ti dagene, men bor i leiligheten til en venninne. Men mer om det i morgen, vi blogges da <3