Møte med Google

IMG_6281 kopier

For en bra start på dagen! Jeg har vært i et morsomt møte med Google sammen med Cornelia, Elisabeth, Ane, Anja og Kaja Marie fra United Influencers. Vi ble kjent med Sophia og Karl fra Google som viste oss flere av produktene deres. De har bokstavlig talt alt og jeg elsker hvor interaktivt og stort Google faktisk er. Det kan hende at jeg skal samarbeide med Google fremover, det hadde vært så kult- krysser virkelig fingrene for det!

IMG_6257 kopierIMG_6249 kopierIMG_6316 kopierIMG_6294 kopierIMG_6309 kopi

Fine Cornelia, hun er så flink på youtube! Alle bør sjekke ut kanalen hennes HER, tenk at hun har over 120 tusen abonnenter! Det er inspirerende!

IMG_6340

Etter møtet dro jeg for å henge med Fetisha, vi handlet endel julegaver sammen på Oslo City. Jeg syntes personlig det er veldig kjedelig å handle gaver så det var fint å ha med noen på shopping. Nå sitter jeg hjemme, skal hoppe i dusjen for snart kommer Maja på besøk. Vi skal på sovekonsert.. vet ikke helt hva det er, men blir morsomt å sjekke ut. Vi blogges <3