Liggekonsert

Slagrs liggekonsert Nynorskens hus Oslo

I kveld har jeg prøvd noe jeg aldri hadde gjort før, nemlig å dra på liggekonsert. Det er en konsertopplevelse som blir arrangert på Nynorskens hus med trioen Slagr som spiller fele, cello og glass sammen med tonedråper fra vibrafon. Du får utdelt matte og pledd, der hele meningen er at du skal slappe av og nyte musikken.

Slagrs liggekonsert Nynorskens hus Oslo Maja Lindset

Det var Hacienda Film (produksjonsselskapet bak Sweatshop) som inviterte meg og Maja. Det var en veldig fin opplevelse faktisk, jeg hadde trodd jeg kom til å syntes det var litt rart, men jeg slappet fort av og lå egentlig bare å tenkte på diverse filmideer. Deilig!

Slagrs liggekonsert Nynorskens hus Oslo

Etter konserten dro vi ut og tok en drink. Var koselig å se Pål, Jannike og Henriette igjen, har jobbet masse med Pål under Sweatshop sesong 1 og 2, Jannike hadde lyd på Sweatshop sesong 2 og Henriette jobber som produksjonsleder i Hacienda Film. Jeg skal være med på et stort prosjekt Henriette er produksjonsleder for i april 2017, gleder meg til å fortelle dere mer om det senere! En fin og flink gjeng, Henriette og Jannike er også kjærester- for et fint par!! De er så fine at jeg vurderer å sende ut dette bilde som mitt eget julekort.. hahaha!

Slagrs liggekonsert Nynorskens hus Oslo Henriette Bøe Nilsen Jannike Ljunggren Bjørnarå

I morgen skal jeg klippe videoblogg og dra på julebord nummer 1 av 3. På lørdag skal jeg feire bursdagen til Sophie der vi blant annet skal se musikalen Singing in the rain, gleder meg! Vi blogges!