Julebord og bursdagsfeiring for Sophie

Joakim Kleven Sophie Elise Isachsen

Om en liten halvtime har verdens bestevenn bursdag! Fy søren så mye jeg elsker deg, du er helt fantastisk. I dag har jeg, Anne Sofie og Marte hatt en liten feiring for Sophie der vi kom på besøk med ballonger, gaver og kake. Så rar som Sophie er ønsket hun seg full kroppsanalyse på volvat, så det ble bursdagsgaven fra alle oss (pluss Fetisha). Vi lagde også en liten krukke med masse “lykkelapper”, der vi alle skrev ca. ti lapper hver med minner og komplimenter til Sophie.

Joakim Kleven Sophie Elise Isachsen

Jeg er litt glad for at det ble en rolig kveld i dag, for i går ble det et heftig julebord med squaden min Martine, Julie og Sofie. I går var en så perfekt bykveld, der man møtte så mange kjente og at det skjedde noe gøy hele tiden. Herregud, for en morsom kveld!

Joakim Kleven Sophie Elise IsachsenJoakim Kleven Sophie Elise Isachsen

Nå ligger jeg i senga, ser på talen til Madonna for tredje gang fra Billboard Awards og skal spise sushien min. Sjekk ut talen, den er SÅ BRA! Fy søren som jeg digger Madonna, se talen HER. Vi blogges!

Joakim Kleven Sophie Elise Isachsen