Jeg har flyttet…

Joakim Kleven Blogg

…og bor alene i 10 dager. Haha! Jeg “passer” på leiligheten til Sara (kjæresten til broren min) mens de er på ferie i Spania. Jeg reiser endel og føler jeg er mye borte, men dette er faktisk første gang på mine 24 år at jeg bor heeelt alene. Og det er sikkert veldig flaut å si, men jeg elsker å bo hjemme med familien min! Jeg koser meg masse nå som jeg er alene og gleder meg jo til å kjøpe egen leilighet engang… MEN jeg har det så sjukt bra hjemme, null stress, sparer masse penger og elsker foreldrene mine.

Joakim Kleven Blogg

Leiligheten er kjempefin og ligger rett ved Parkveien, så det er ganske sentralt. Sara er så snill som låner bort leiligheten, den eneste oppgaven jeg har fått er å vanne blomstene hennes. Deeet skal jeg klare!

Joakim Kleven BloggJoakim Kleven Blogg

Nå skal jeg klippe videobloggen jeg og Sophie spilte inn på tirsdag. Av en eller annen grunn lagger klippene masse, så det tar veldig lang tid å klippe. Håper jeg får fiksa det på en eller annen måte. I morgen skal jeg møte Tor-Arne, som jeg ikke har sett på flere år. Pluss at jeg skal ha et slags julebord med “Elvebakken-gjengen” min på kvelden. Vi blogges!

Joakim Kleven Blogg

3 Comments

  1. Åå, det hørtes koselig ut å “passe” leilighet! Høres også herlig ut å bo hjemme når du har muligheten til det i Oslo :) Flinke deg!

    1. joakimkleven

      Veldig deilig begge deler <3 God jul Silje! :D

      1. Takk, og god jul Joakim <3 Forresten, såå kul Pikachu-sticker på macen – kan hende jeg hermer :p !

Comments are closed.