Here we go!

Endelig er dagen her! Vi skal til Thailand!! Jeg drar med bestevennen min Sandra og Lejla, der vi skal møte Maja i Koh Samui. Men først skal vi mellomlande tre steder, nærmere sagt tre storbyer! Holder dere såklart oppdatert på hvor vi skal senere. Her er hvertfall noen bilder fra denne uka, jeg har blant annet vært i Fredrikstad.

Før AVREISE THAILAND

1 Comment

  1. Så utrolig kjekt! Jeg har selv vert i Thailand to ganger. Sist var nøyaktig for fire år siden, hvor vi feiret jul og nyttår der. Åh, jeg vil virkelig tilbake! Kos dere mye på tur, jeg ser frem til å se bildene fra turen deres, og håper såklart at du lager en film fra turen :D

    Forresten, jeg har ett spørsmål. Lurer på hvilket kamera og objektiv du som oftest filmer og tar bilder med? Jeg skal kjøpe meg et nytt et i nærmeste fremtid. Vurderer sterkt Canon 6D, har veldig lyst på fullformat, og ha et kamera som er bra til både filming og bildetaking. Har du noen tips og råd å komme med? :-) Jeg har ett canon 550D fra før, som jeg snart har hatt i 7 år.. Så jeg har lyst å utvikle meg enda mer.
    Håper på svar :D

    God tur <3

Comments are closed.