Miami, South Beach 2017

Jeg er nå på vei til Haiti for å filme Stuck sesong 2! Jeg er spent. Jeg gleder og gruer meg på samme tid. Jeg vet det kommer til å bli tøft fysisk og pyskisk, men jeg er klar! Klokken et norsk tid natt til tirsdag sendte fotografen (Ingeborg Jakobsen) meg melding og spurte om jeg var våken. I det øyeblikket var jeg på vei til å sove fordi vi skulle opp klokka syv dagen etter. Vi skulle nemlig ta flyet til New York 12:00 den tirsdagen, men på grunn av storm måtte vi bytte billetter til Miami den natta. Det flyet gikk 07:25… Så den natten sov jeg en time før jeg møtte Ingeborg på Gardemoen og var klar for avreise.

Etter en 15 timers lang reise var vi fremme i Miami og siden flyet gikk på morningen bestemte vi oss for å dra inn til sentrum og oppleve South Beach. Ingen av oss hadde vært i Miami før så det var gøy å få muligheten til å oppleve byen i noen timer. Det var stappfullt av ungdommer overalt og grunnen til det var at det var Spring Break i Miami. Masse lettkledde, veltrente, fulle amerikanere. Morsomt syn. Akkurat sånn jeg hadde forsetilt meg Spring Break i USA.

Nå er jeg på hotellet i Miami og skal sove noen timer før vi reiser med flyet til Haiti. Der skal vi møte resten av crewet. Jeg gleder meg! God natt.