Jeg er sliten nå.

Det har vært to intense uker med innspilling av Stuck sesong 2. Vi har jobbet i 12 til 16 timer pr dag og jeg kjenner på hele kroppen min at jeg er sliten nå. Jeg har gråtet på kveldene fordi historiene vi har blitt fortalt er så vonde… At så fine mennesker har opplevd så mye urettferdighet og grusomhet gjør vondt langt inn i hjertet mitt. Jeg er tom for krefter og gleder meg til å komme hjem. Er redd for at hele denne teksten skal høres ut som en stor klisje, men jeg håper du vet hvor heldig vi er. Vi vant gullbilletten ved å bli født i Norge.

Jeg har ikke hatt tid eller overskudd til å blogge fra turen. Jeg har vært B-foto hver eneste dag sammen med råflinke Ingeborg Jakobsen som har A-foto. Så jeg har filmet i flere timer hver eneste dag. Ganske gøy å tenke på at dette er min første nettserieproduksjon som filmfotograf så nå har jeg både vært regissør, fotograf og klipper for Aftenposten TV.

Her kommer bildedryss fra Haiti. Vi var første uka i Haiti og den andre uka i Nicaragua. Flere bilder kommer på bloggen når jeg kommer hjem. Her er fra de første opptaksdagene, enjoy:

Stuck er en serie for Aftenposten i samarbeid med Plan Norge, se hele sesong 1 HER!

1 Comment

  1. Jeanet

    “Vi vant gullbilletten ved å bli født i Norge”

    Så bra sagt, og så sant!

Comments are closed.