Nicaragua, Somoto

Etter noen heavy dager i Haiti dro vi videre til Nicaragua, til byen Somoto i Madriz. Den ligger fire timer unna hovedstaden Managua som vi var å filmet i de siste dagene før avreise hjem til Norge (for meg og fotografen Ingeborg). Jeg trivdes godt i Somoto, det var en fin liten by der vi følte oss mye mer trygg (i motsetning til Haiti)… men byen hadde flere mørke sider som vi filmet endel av da vi var der nede. Som sagt kan jeg ikke røpe hva vi filmet, det må dere vente til når serien kommer ut, men her er hvertfall endel bilder fra de første dagene i Somoto med crewet.

Favorittstedet vårt ble en søt og liten taco restaurant, hit dro vi tre dager på rad. Maten var kjempegod, men jeg tror noen i crewet reagerte litt annerledes på maten etterhvert enn andre..

Hotellet vi bodde på var veldig sjarmerende. Jeg trivdes godt her (minus hønene og bikkjene i gatene som vekket hele nabolaget hver dag fra fire om morningen). MEN jeg ble selvfølgelig matforgiftet mot slutten av turen (kanskje litt for mye taco), så jeg spøy og hadde kraftig diaré hele den siste natten på dette fancy hotellet. Det var ikke fult så gøy når det ikke var noe mer vann igjen i springen og jeg ikke hadde noe muligheter til å skylle ned doen. Jeg var ikke den eneste som var dårlig denne natten, fotografen Ingeborg var også syk- så dagen etterpå måtte Geir (regissøren) filme på egenhånd, siden begge film-fotografene var syke. Her er noen fine bilder av rommet før den “dramatiske” kvelden:

Hahaha, man må bare le av det hele! Jeg er heldigvis frisk nå og to kilo lettere. Eller en kilo lettere nå for jeg har kost meg masse de to siste dagene når jeg kom hjem til mamma. Jeg går nok opp to til i løpet av noen dager. I morgen tenkte jeg å dele resten av bildene fra Nicaragua. Så følg med videre, vi blogges!