Normale hverdagen

Den siste uka har jeg kommet tilbake til den “normale” hverdagen, jobbet med en reklamefilm, vært med mennesker jeg er glad i og prøvd å finne energien min tilbake. Jeg har følt at den har vært litt nede etter at jeg kom hjem fra Haiti og Nicaragua, noe som jo er helt normalt siden det tar på å lage slike serier og være i slike land.

Jeg var sammen med Sandra hele fredagskvelden og så “Get Out” på kino (som forresten var veldig bra). Etter kinoen bare satt vi i bilen hennes og pratet i flere timer. Jeg trengte virkelig å møte Sandra igjen, hun er min bedre halvdel og det var så godt å bare prate om alt man går rundt og føler på om dagen. Hun er så fantastisk og jeg er så utrolig glad i henne. Vi skal ha en “Sandra og Joakim” dag snart der vi skal knipse bilder og kjøre rundt omkring i Oslo, da skal jeg legge ut masse bilder på bloggen!

Jeg har alltid hatt en drøm om å bli modell… Throwback til Top Model Norway 2008, der Sandra er en av deltagerne… Hahaha!

Ellers var jeg på besøk hos flotte Ragnhild i Fetsund for noen dager siden og leverte tilbake de lånte sekkene og baggene fra Corkini photoshooten jeg og Frida hadde under vår “Etisk Uke”. Det er så koselig når samarbeidspartnere tar deg imot med åpne armer og er så varme og gode. Ragnhild er kjempeflink og jeg heier masse på henne. Sjekk ut nettbutikken hennes Corkini.no, der finner du masse miljøvennlig og etisk mote, der materialet er laget av kork!

I morgen stikker jeg til Trondheim for å filme musikkvideo for jentene mine Ingri, Hanne og Lise. Jeg har savnet de så mye så det blir godt å komme på besøk! Vi blogges!