Klipp fra Gullsnutten 2017

Jeg og Sophie ble ikke nominert til årets Gullsnutten dessverre, det syntes vi jo selvfølgelig var bitte litt kjedelig, men vi får prøve igjen neste år! Det er veldig mange flinke youtubere i Norge nå og det er stilig å se at youtube har blitt så stort. Jeg skulle være på showet, men det var dagen etter at jeg kom hjem fra innspillingen av Stuck sesong 2 så jeg hadde rett og slett ingen krefter til å gå ut døren den dagen, Sophie var på jobb i Mo i Rana så det var ikke noe bitterhet i at jeg og Sophie ikke var der. Jeg lover, haha! Jeg savner allerede å lage videoblogger til dere og etter en mnd med “pause” fra kanalen til vår så skal det bli godt å være aktiv på youtube igjen snart. Grunnen til at vi ikke har kommet ut med ny video er rett og slett fordi vi begge er så opptatt om dagen, jeg har jo som dere kanskje har fått med dere reist endel med jobb og skal på reise igjen allerede neste uke… MEN etter at jeg kommer hjem lover jeg at det kommer flere videoblogger på kanalen vår! Tenkte det var gøy å legge til et lite klipp fra Gullsnutten showet, morsomt at de tok med kanalen vår så mye i showet og at Jan og Silvia fra “Sofa” så på “Condom Challenge” videoen. De er så søte!