En dag med Alexander Rybak

Det er gøy å mimre og i dag ser jeg tilbake på et av mine første prosjekter jeg gjorde som freelancer da jeg var 19 år gammel. Jeg endte opp med å gjøre flere prosjekter for Alexander Rybak etter denne videoen her og musikkvideoen vi lagde sammen for tre år siden “5 to 7 years” har faktisk snart 4 millioner visninger. Fikk litt sjokk når jeg så det siden det er så lenge siden jeg har sett videoen. Jeg syntes det er morsomt å se tilbake på tidligere arbeid, det var en veldig fin opplevelse å jobbe med Alexander og han er virkelig en utrolig fin fyr. Dette er en liten dokumentar som var laget for youtube kanalen hans i 2012, der han besøker Kragerø Pikekor for en liten reunion. Jeg hadde foto, regi og klipp her, alt mulig mann som jeg pleide å være på den tiden (og i noen tilfeller fortsatt er, haha).

Se hvor fin jeg var på håret… hahaha! HJELP!! I skrivende stund sitter jeg å klipper en musikkvideo, den må bli ferdig i løpet av noen dager så jeg har ganske knapt med tid- MEN det skal jeg klare. Back to work, vi blogges!