Nepal next!

Om litt under et døgn sitter jeg på flyet på vei til Nepal for å være med å lage den nye nettserien Motherhood! Jeg er veldig spent, det er kun noen uker siden jeg kom hjem fra innspillingen av Stuck sesong 2 og skal nå hive meg på enda en ny produksjon som jeg er helt sikker på kommer til å bli like tøff. MEN jeg er så stolt over å få lov til å være med og få muligheten til å lage nettserier med dybde og mening. Sweatshop, Stuck og Motherhood er alle tre unike nettserier, men med et felles mål, nemlig å bevisstgjøre seerne og være med på å gjøre en liten forskjell her i verden. Jeg drar med bloggerne Marna og Mia, de må dere følge for å få med dere behind the scenes materialet fra innspillingen.

Dagene som har vært har gått til å klippe ferdig musikkvideoen for jentene mine i Trondheim. Låta er garantert en hit, en skikkelig guilty pleasure låt som har fått en leken, intens og fargerik video. Gleder meg til å dele den med dere! Jeg har vært rundt omkring i byen, vært på besøk hos broren min Adrian og kjæresten hans Sara (som forresten er det søteste paret ever).

På vei hjem møtte jeg Kristine som jeg jobbet med under innspillingen av Stuck. Det var godt å se henne igjen, vi fikk pratet litt ut om hva vi opplevde og bare ønsket meg masse lykke til i Nepal. Fine Kristine, hun passer godt på meg.

Vi blogges fra Nepal! Nå skal jeg spise smågodt og se fire-fem episoder av Modern Family, jeg lader opp kreftene, haha. God natt!

1 Comment

  1. Julie Fjell

    Hei Joakim :)

    Tenkte å kontakte deg på mail, men så du skrev at hvis jeg ønsket å melde deg skulle jeg kommentere på bloggen. Jeg synes du er så flink med kamera og film, og lurer på hvilket redigeringsprogram du bruker? Evt. hvor du har kjøpt og hvor mye det koster.

    Jeg liker selv å redigere filmer, typ ferie og minner. Bruker da Imovie, men skulle gjerne ønsket det var flere effekter osv. Håper du har en god anbefaling. :)

    Hilsen Julie

Comments are closed.