Første opptaksdag av Motherhood

Vi har vært i Nepal i noen dager nå og opptaksdagene går veldig bra! Det er som alltid i slike produksjoner veldig intenst og tøft, men herregud for en opplevelse. Jeg ville aldri vært foruten og jeg er så heldig som får oppleve alt dette. Jeg får dessverre ikke tid til å blogge så mye siden vi jobber hele tiden og jeg kan heller ikke røpe noe om hva vi filmer… MEN jeg får knipset masse bilder til dere og her er hvertfall mange bilder fra første opptaksdagen her i Nepal. Følg bloggerne Marna og Mia på instagram og blogg for flere behind the scenes innhold fra innspillingen.

“The future is female”

4 Comments

 1. Fanatiske fine bilder

  1. joakimkleven

   Tuuusen takk <3

 2. Kristin

  Hvilket kamera bruker du på reisen?:)

  1. joakimkleven

   Jeg har kjøpt nytt kamerahus og det er sony a7s ii, bruker ofte canon 28mm 1,8 objektivet mitt :)

Comments are closed.