Livet vi aldri trodde var mulig å leve.

Jeg er tilbake på norsk jord igjen. Det føles ut som jeg har vært borte i en evighet, at første opptaksdag var for flere mnd siden. Hver dag i Nepal har vært så fine, innholdsrike, magiske, følsomme, triste og vidunderlige, alt på engang. Vi som filmteam har fått opplevd så mye på de tolv dagene at vi har knyttet et helt spesielt bånd og blitt så utrolig glad i hverandre. Alt dette høres så forbanna klisje ut, men det er noe helt spesielt med å dra på en slik tur som dette. Vi får se de mørkeste sidene av denne forskrudde verden som vi lever i, vi får høre de mest jævligste historiene og bli kjent med de menneskene som fikk det livet vi aldri trodde noengang var mulig å leve. Men likevel er alle menneskene vi møter så fulle av kjærlighet og håp, de tør å dele, de kjemper hver dag og gir aldri opp. De er de sterkeste menneskene jeg har møtt og jeg er så takknemlig for at jeg har en jobb som lar meg få muligheten til å oppleve alt dette. Tusen takk.

Dette var bilder fra opptaksdag 3, 4 og 5. Flere bilder fra de siste opptaksdagene kommer i morgen på bloggen. Motherhood er en nettserie for Aftenposten i samarbeid med Strømmestiftelsen og Hacienda Film. Serien kommer ut i oktober 2017. Da får dere vite alt om hva vi har opplevd og menneskene vi har møtt. Det blir en sterk og viktig serie. Vi blogges <3

3 Comments

  1. Nydelige bilder! For en sterk opplevelse det må ha vært.

    1. joakimkleven

      <3

  2. Beate M. Bingen

    Fantastiske bilder, Joakim! Spesielt alle menneskene, ansiktene. ❤

Comments are closed.