Bli featuring artist på årets sommerhit!

Som dere vet er bevaringen av regnskogen en av de største hjertesakene til bestevenninna mi Sophie. Hun har lært meg en god del om hvor viktig det er å ta vare på jorda vi lever på.

Visste du at trær inneholder store mengder karbon? Visste du også at når trærne da kuttes ned, slippes denne karbonen ut? Det vil si at hvis vi ikke bevarer skogen, blir det mer CO2 utslipp i atmosfæren vår. Bevaringen av Regnskogen er faktisk et av de viktigste klimatiltakene for å holde den globale temperaturøkningen på under 2 grader. Derfor har hele verden et stort ansvar med å redusere utslippene av klimagasser betraktelig! Vi har nemlig en fantastisk verden vi må bevare.

Bevisstgjøring er viktig og det er derfor jeg med glede samarbeider med Norad og Klima- og miljødepartementets prosjekt “Save Tropical House“. Det hele går ut på at DU skal hjelpe tropical house douen R.E.D.D med å produsere ferdig “droppet” til deres nye sommerhit.

Det gjør du ved hjelp av lyder som kommer fra regnskogen, og for å få tilgang til alle disse lydeffektene må du svare riktig på spørsmål om regnskogen. Jeg digger siden og har bare ved å spille spillet lært mer om dyrearter, om de negative sidene ved å ødlegge regnskogen og de positive sidene ved å bevare den. Norge er verdens største på bistand til tropisk regnskog og samtidig er vi verdens ledende eksportør av tropisk house-musikk. Det er viktig å bevare tropisk skog, for uten tropical blir det bare… house.. Hahaha!

Lager du det beste droppet og blir den heldige vinneren er DU featuring artist på årets store sommerhit!

Prøv spillet HER, det er kjempemorsomt!!!

(Leser du blogg fra mobil anbefaler jeg deg å åpne spillet i safari eller chrome.)

Vær med på å redde Jordas lunder! #SaveTropicalHouse