Let’s catch up!

Den siste tiden har jeg egentlig ikke følt for å skrive så mye på bloggen. Kun fordi jeg syntes det blir så kjedelig å skrive “fin kveld, hadde det gøy, koste meg” osv. For jeg skrive ofte slike innlegg, med fine bilder (om jeg får lov til å si det selv) som jeg har tatt den dagen. Det er absolutt ingenting galt med det, men da velger jeg heller å bare legge ut bildene jeg har tatt og la de snakke for seg selv… For i det siste (og generelt hele tiden) så har jeg det fint… og koser meg… og har det gøy… for jeg har det veldig bra nå! Det er flott at livet smiler, men det blir jo en kjedelig blogg av det. Hahaha! Kunne godt skrevet dramatiske innlegg som overdriver hverdagen min noe grusomt, men det orker jeg ikke.. Hva er poenget med det? Jeg vil også tørre å påstå at jeg godt kunne skrevet masse morsomt og spennende på bloggen min om mitt privatliv, men hvor går grensen med å dele for mye? Jeg vil heller være en interessant person rundt middagsbordet som folk kan bli bedre kjent med enn en person som ankommer festen som alle vet alt om fordi man blottlegger seg om de mest personligste tingene hver eneste dag. Så DERFOR, mine kjære fine lesere (eller skal vi kalle dere seere) er det ikke alltid jeg føler for å blogge hele tiden, jeg trives best med å utrykke meg visuelt via bilder og film i hverdagen. Og jeg vil heller dele når jeg har noe på hjerte.

MEN siden det er en stund siden vi har catchet up så kan jeg jo fortelle dere litt om hva som skjer fremover. Jeg gleder meg til nye reiser og i sommerferien skal jeg til Tsjekkia, Kroatia og Frankrike. Jeg skal først til Praha med Sophie, der vi skal slappe av, samle inn kreftene vår, knipse masse bilder og videoblogge for dere. Speaking off, det kommer endelig nye videoblogger fra oss nå veldig snart, vi filmet nemlig to filmer på søndag hjemme hos Sophie. Første videoen kommer i løpet av uka.

Etter Praha så skal jeg til Kroatia med Sandra, vi skal til Dubrovnik, Hvar, Bol og Split. Jeg var med Sandra i går og planla ruten vår og det kommer til å bli en så fin ferie! Jeg gleder meg masse allerede (selv om det her er over en mnd til)! Noen dager etter Kroatia turen drar jeg til Nice med Sophie og blir der i fem dager. Vi skal også prøve å få dratt til Monaco mens vi er der, så da får jeg oppleve enda et nytt land.

(Sekken er fra Corkini.no)

Jeg skal ellers i sommer jobbe og ha noen fridager her og der. Jeg skal få til å lage en video jeg lenge har tenkt på som dreier seg om Stortingsvalget som skjer nå i september. Jeg var i møte for en uke siden sammen med Mamma og jeg føler jeg sitter inne på en ide jeg tror kan bli sjukt bra! Den lager jeg på helt eget initiativ så blir spennende å sette igang med det. Se på bildene jeg tok av Mamma etter møte, er hun ikke helt nydelig?!:

Nå er det kveld og jeg skal jeg se Black Mirror sammen Adrian og Sara, jeg elsker virkelig den serien og syntes det er så stilig at det er en ny handling og nye skuespillere for hver episode. Det er som å se en ny film eller lese en ny novelle. Serien får deg til å tenke på hvor fucka verden er og hvor den kan ende via moderne teknologi, den stiller mange spørsmål med hvordan samfunnet har blitt og kommer til å bli. Du må bare se den, anbefales på det sterkeste!

Masse kjærlighet og Happy Pride til dere alle <3