En dag alene i Praha

Jeg er nå på flyplassen og venter på flyet mitt fra Praha til Oslo og sitter her med et kjempestort smil. Jeg har virkelig hatt det så fint her i Praha og har fått opplevd så mye! Spesielt i går da jeg vandret i mange timer helt alene rundt omkring i gatene. Det har vært så koselig å reise med Sophie, alltid best å reise med noen, men jeg vurderer sterkt å reise alene engang snart. Bare for å gå rundt og knipse masse bilder, i en storby eller to i Europa. Det hadde vært så deilig! Her er et bildedryss fra dagen i går og morningen i dag (alle bildene er tatt med iPhone, siden objektivet mitt er ødelagt, sykt fin kvalitet på iPhone 6 om du spør meg): 

I går fikk jeg en melding på Instagram av en kompis (som jeg har møtt typ to-tre ganger før) som spurte om vi skulle møtes i Praha i dag. Han er på en interrail tur der han skal prøve å besøke 30 land på 30 dager!! Helt sjukt! Måtte jo såklart få til å møte han, så vi tok en lunsj og vandret litt rundt i gatene før jeg måtte stikke til flyplassen. Elsker folk som er så spontane, gleder meg til å følge reisen hans videre.

Jeg skal prøve å få klippet sammen en liten videoblogg fra turen, vi blogges!

1 Comment

  1. Fysøren, spektakulære bygninger! Og syk fyr som skal reise 30 land på 30 dager xDxP Imponerende! Selv hadde jeg valgt en uke i hvert land men

Comments are closed.