På reise med min sjelevenn

Søndag kveld ankom jeg Praha og innså i det jeg landet at jeg absolutt ikke visste noe om landet jeg skulle tilbringe de neste fire dagene mine i. Da jeg innså det begynte jeg å le for meg selv fordi jeg følte hele flyturen var som en enkel busstur fra Lambertseter og Jernbanetorget. Hva skal jeg finne på de neste dagene? Hvor er det egentlig vi skal bo? Sophie bestilte turen for en måneds tid siden, rett og slett bare fordi hun ville dra på ferie, hvile kreftene, ta fine bilder og ha det koselig sammen. Og det er det denne turen har vært, stressfri, morsom og deilig! Vi har gjort akkurat det vi har følt for og gjort ting veldig spontant. Jeg har kost meg masse og er så glad for at jeg har Sophie i livet mitt, hun er virkelig min sjelevenn og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne. Hun er tvert igjennom et godt menneske og jeg er så stolt av alt hun får til, men mest av alt personen hun er på innsiden. For en fin tur vi har hatt og tenk hvor mye vi får oppleve sammen! Vi skal reise sammen hele livet vi.

Her er bildedryss fra de siste dagene, i ettermiddag og ut morgendagen er jeg alene i Praha siden Sophie måtte reise hjem en dag tidligere. Jeg savner henne allerede, men gleder meg til å oppleve enda mer av hva denne fine byen har å tilby. Vi blogges!

1 Comment

  1. Hanne

    Sophie Elise kjøper stadig klær på Ebay, og disse har man ingen oversikt over hvor er produsert. Sannsynligheten for at skitbillige klær på Ebay sendt fra Asia er laget av arbeidere med dårlige arbeidsvilkår er vel stor? Du som har arbeidet med dette, hvordan ser du på det at bestevenninnen din som tjener SVÆRT godt, samtidig kjøper klær som trolig er fra underbetalte mennesker i Asia? Og hva tenker du om at hun også anbefaler andre om å gjøre det samme?

Comments are closed.