I august skjer det!

Jeg føler livet og klokka går på high speed om dagen. Plutselig er vi i august og ting man har jobbet lenge med skal endel snart vises fram. Spesielt for Sophie, som kommer ut med en nyhet ikveld som hun (og jeg/vennene hennes) har gledet oss lenge til å vise dere. Jeg har vært en liten del av prosjektet hennes og endel av teamet som var med i Lofoten (som jeg skal blogge om senere når katta er ute av sekken). PLUSS at jeg den siste uka har jobbet med en video som jeg nevnte tidligere på bloggen som dreier seg om Stortingsvalget, opptaket gikk DØDSBRA og jeg gleder meg SÅ SINNSYKT mye til å vise dere videoen. Elsker når man får realisert idéene sine og at resultatet blir dødsbra (om jeg får si det selv, har brukt flere dager på å klippe videoen nå). Skal selvfølgelig holde dere oppdatert.

På mandag stikker jeg til Kroatia for å være med Sandra og et par venner. Det skal bli så deilig, vi skal bade, sole oss, slappe av, dra ut og ta seg et par drinker og nyte livet. Vi skal til Dubrovnik, Hvar, Bol/Brac og Split så skal lage noen fine instagramsnutter fra de stedene. Har vært i Kroatia tre ganger før (fordi Sandra er derfra), men ikke fått oppleve så mye som vi kommer til å gjøre nå. Jeg er borte i 10 dager og når jeg kommer hjem slipper jeg ut videoen som dreier seg om stortingsvalget. Hint: Videoen heter Morna Jensen. Så om videoen skaper litt rabalder eller ikke stikker hvertfall jeg og Sophie noen dager etterpå til Nice og er der i fem dager. Dette kommer til å bli en så bra måned!

Ellers har jeg vært på overnatting i Fredrikstad sammen med Adrian og Sara for å besøke fetteren min Nicolay, vært på bursdagsfest for Sofie og møtt Maja for å si et lite farvel med hun og Oslo siden hun flytter til Trondheim nå. Fikk klump i halsen, for Maja har alltid vært der for meg, helt siden jeg var 19 år og vi jobbet sammen på Snøball Film. Blir rart å ikke ha bestevenninna si i samme by lenger, men da blir det ekstra koselig hver gang vi møtes. Elsker henne av hele mitt hjerte, så hun blir ALDRI kvitt meg. Mohahaha!

Har sett hele 13 Reasons Why på netflix de to siste ukene og tenker å starte på en ny serie ikveld/natt. Vurderer Riverdale eller Twin Peaks (første sesong). Uansett folkens, vi blogges!