21st night of September

September har vært en ganske avslappet og deilig måned der jeg endelig føler at jeg er tilbake til gode rutiner igjen. Ulempen med å jobbe freelance og reise så mye er jo at døgnrytmen og rutinene ikke alltid er like lett å holde ved like. Luksusproblem, I know right?! Men deilig å ha en så effektiv og rolig måned, det trengte jeg (…for snart stikker jeg på reise IGJEN, haha, på søndag drar jeg til San Diego med Anniken). Jeg har jobbet endel med å klippe blant annet vignetten og finpusse Motherhood nettserien som kommer på Aftenposten i slutten av oktober. Jeg gleder meg så mye til dere får se hva Marna, Mia, jeg, Hacienda og Strømmestiftelsen har jobbet med det siste halvåret. Så stolt over å være endel av denne serien! Ellers har hverdagene vært fine, jeg har vært flink til å møte venner jeg har savnet og ikke sett på en stund. Det har gjort godt, for det er så viktig å ta vare på gode vennskap.

Earth, Wind & Fire “September” ♫