San Diego

Vi er fremme i San Diego! De to første dagene her har vært så fine. Jeg og Anniken koser oss gløgg i hjel og har allerede vært på vår første forelesning. Det var gøy! Vi er her i forbindelse med EF språkkurs og bor som to collegestudenter på samme rom og sover i køyeseng.

Det er folk her fra hele verden og har allerede blitt kjent med noen elever som går her. Er et par nordmenn vi har hilst på også, de skal være her helt til desember. Hadde jeg ikke hatt den jobben jeg har hadde jeg lett studert i utlandet, tenk hvor mange herlige mennesker du får møtt fra hele verden, nye vennskap og masse lærdom du får av å tråkke ut av A4 livet i Norge og steppe ut av komfortsonen din.

Føler vi har vært overalt allerede i San Diego og jeg har fått knipset så mange fine bilder som jeg skal poste på bloggen i morgen. Vi ligger ni timer bak dere, så nå er klokka 21 her på kvelden. Vi skal opp tidlig i morgen for vi skal nemlig dra til Los Angeles og møte Kaja, kjøre rundt i LA, jakte på Kardashians og stå på rollerblades i solnedgangen på Venice Beach. Det blir så gøy! Legger ut masse bilder på bloggen etterhvert så følg med!

Bestill språkkurs i utlandet før 25. september og få opptil 10.000 kr i rabatt ved bruk av kodeord: JOAKIM