Dette hørte jeg mest på i 2017

Hvert år lager Spotify lister over hvilke låter og artister du hører mest på og jeg syntes det er like spennende hver gang å se resultatet. Jeg har og kommer alltid til å høre på og elske pop musikk av hele mitt hjerte. Det går i mye “mainstream” musikk for å si det sånn og det kommer ikke som noe stort sjokk akkurat. Morsomt å se at jeg har Katy Perry på topp, det er nok mest pga. Swish Swish (+ Bon Appetit og Chained To The Rhythm), den har jeg hatt på repeat i hele sommer. Jeg har også hørt mye på Loreen, hun er helt fantastisk og hennes nye låter er magiske, som Statements, I’m In It With You og 71 Charger. Anbefales! Blir spennende å se hva slags låter jeg hører mest på neste år, gleder meg allerede til å se! Haha, jeg vet jeg er nørd, men har alltid elsket lister og statistikk, spesielt rundt filmer og musikk. Jeg samlet hver uke på VG lista i mange år og markerte de låtene jeg eide som singler (dere vet den tiden man faktisk kjøpte musikk og eide det fysisk). Jeg følger hver uke med på Billboard Hot 100 og jeg kan kose meg i flere timer med å sjekke listeplasseringer til diverse artister på Wikipedia. Livet dere, haha <3