Semifinalist som “Årets Stjerneskudd”

Tenk at jeg har blitt en av semifinalistene i kategorien “Årets Stjerneskudd” på Vixen Influencer Awards! Det er såååå stas! Fun fact: Dette er blogginnlegg nr. 500 så det var virkelig en fin gave å få nå. Jeg har fått reist og opplevd veldig mye det siste året, jeg har reist til hele 15 (!) forskjellige land. Jeg har vært med å lage nettseriene Motherhood (Nepal) og Stuck sesong 2 (Haiti og Nicaragua) for Aftenposten, to serier jeg er utrolig stolt over å være en del av. Jeg har skrevet flere innlegg på bloggen som har blitt omtalt som bla. H&M innlegget mitt  (Feminist eller slavedriver), “Komme ut av skapet” innlegget og ikke minst Morna Jensen filmen jeg lagde med Sophie som eksploderte på sosiale medier. Videoen fikk totalt over 800 000 visninger og jeg tror ikke det var en eneste nettavis som ikke skrev om videoen. En film jeg lagde helt frivillig, med 2000 kr i budsjett fra egen lomme (penger til Siv Jensen kjolen og eple og pølser, that’s it). Jeg har jobbet tett med Sophie hele året, med å produsere mange nye videoblogger for youtube kanalen vår, der vi nå har hele 35 000 abonnenter! 2017, reisene mine og livet mitt har dere fått vært en stor del av. Jeg er så takknemlig for at jeg får lov til å jobbe med min passion, som er å skape film, bilder og innhold som engasjerer. At jeg har så mange fine mennesker som følger meg og heier på det jeg lager varmer hjertet mitt at jeg nesten begynner å grine bare av å tenke på det. Tusen TUSEN takk og hvis du syntes jeg fortjener det håper jeg virkelig du vil stemme på meg som Årets Stjerneskudd på Vixen, klikk HER for å stemme! Da hadde jeg blitt så glad!!

Takk for nok et magisk år!