Premierefest for Stuck!

Nye episoder av STUCK er endelig ute og nå får dere se hva jeg var med på å filme i Haiti og Nicaragua! Er så takknemlig over å ha vært endel av produksjonen og er så stolt av alt du får til Emilie. Du har et hjerte av gull og inspirerer meg hver eneste dag! Håper alle sammen ser serien, blir trist og forbanna og deler den.

I går kveld hadde vi premierefest for de nye episodene som ble holdt på Strøgetpassasjen. Hele åpningen ble livestreamet, konsert med Amanda Delara og intervju med bla. Emilie og Ida Fladen (se hele sendingen HER). Den ble sett av over 300 000 (som er helt vilt!).

Videre gikk vi inn på Den Gamle Skobutikken for å se episode 1 og 3 fra den nye sesongen. Da var jeg med Mamma, Pappa og Adrian helt ytterst i kroken (for det var stappfult) og fikk endelig vist de hva jeg faktisk har vært med på å lage den siste tiden. Jeg klarte ikke å holde meg da vi så episode 3, som virkelig var tøft for meg å filme. Da jeg snudde meg for å se på Mamma var hun (ikke overraskende) like blank i øynene som meg. Så søt!

Etter visningen fikk jeg endelig tak i Emilie igjen og vi hylgrein begge to da vi så hverandre. Hahaha, må nesten le av hvordan det må ha sett ut. Herregud jeg er så glad i denne jenta! Jeg får alltid følelsene litt tilbake etter slike opptak når selve produksjonen er helt ferdig og man kan “puste lettet ut”. Det er både godt og trist. Jeg er i det ene øyeblikket stolt og i det andre lei meg over det man faktisk har opplevd og vært vitne til.

Takk til flotte Emilie, Geir på regi og Kristine og Carina fra Plan for at jeg har fått muligheten til å være endel av temaet. Stuck er hjertebarnet deres og jeg syntes det er så godt å se den kampen Plan kjemper for at kvinner over hele verden skal ha en bedre fremtid.

Se alle de nye episodene av STUCK her!