STUCK Sesong 2

Nye episoder av Stuck:

Unge jenters rettigheter styrkes over hele verden. Her blir det verre: ap.no/stuck

Posted by Aftenposten on Sonntag, 7. Januar 2018

STUCK er ute med nye episoder, der jeg sammen med råflinke Ingeborg Jakobsen var film-fotograf for Haiti og Nicaragua episodene. Så stolt av å være endel av teamet med regissør Geir Fredriksen, prosjektleder Kristine Polmar og ikke minst verdens fineste Emilie Beck som programleder <3 Håper dere ser de nye episodene og deler serien med venner og familie. Det er tøft å være jente i Latin Amerika, der står utviklingen stille, og for mange blir det bare enda verre.. SE OG DEL!

Jeg kommer til å skrive om episodene senere på bloggen samt poste videoblogg med Emilie på youtube kanalen. Der skal vi snakke om alt vi opplevde på opptak i Haiti.

Klikk HER for å se de nye episodene av STUCK